MANİSA / AKHİSAR - Süleymanlı Şehit Mehmet Dönmez Ortaokulu

Nis

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program öğrencilerin gösterileri, okunan şiirler ve oynanan oyunlarla devam etti.

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman ERDEM, Şube Müdürlerimiz Zeki ATİK ve Mehmet ÖZGEN okulumuzda İstiklal Marşı törenimize katıldılar. Öğretmenler ve öğrencilerle sohbet ettiler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri çerçevesinde köyümüzün şehidi eski çalışanımız Şeref CAFERLER'in oğlu Sinan CAFERLER'in kabri ziyaret edilmiştir.

Mrt

Bu yıl 103. senesi olan "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü"   kutlama programı okulumuzda gerçekleştirildi. Program çerçevesinde düzenlenen İstiklal Marşı'nın on kıtasını en güzel okuma yarışmasında;

1. olan 5/A sınıfı öğrencisi Kübra Balkaya,

2. olan 6/A sınıfı öğrencisi Bersu Elden,

3. olan 5/A sınıfı öğrencisi Batu Ezircan'ı tebrik ediyoruz. Öğrencilerimize ödül olarak sinema bileti hediye edilmiştir.

Şbt

Veli toplantımız 20 Şubat 2024 Salı akşamı 3 değerli konuğumuzun konuşmacı olarak katılımlarıyla  gerçekleştirilmiştir.

Konuşmacılar:

* Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdem NALBANT

* Dİn Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa KUZUCUK

* Psikolojik Danışman Gizem AKGÜL

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYIMIZ YAYINDADIR

Ara

ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA ULUDAĞ VE BURSA MERKEZE YAPTIĞIMIZ GEZİMİZDEN KARELER

Ekm

Süleymanlı Şehit Mehmet Dönmez Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara'daydık. Okul müdürümüz, öğretmenlerimiz, öğrenci ve velilerimizle birlikte Anıtkabir’i ziyaret ettik. Ardından  Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Birinci ve İkinci Meclis, TBMM ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Kütüphanesini gezerek tarihi ve kültürel gezimizi tamamladık.

Eyl

MANİSA 6. KİTAP FUARINI ZİYARET ETTİK

Eyl

İlköretim Haftası münasebetiyle Okul Müdürümüz sayın Nazım TOSUN, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz sayın Şerif Ahmet İNAL ve iki öğrencimizle birlikte okulumuza ismini veren Şehit Mehmet DÖNMEZ'in ailesi(annesi ve ablası) ziyaret edilmiştir.

Şbt

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ DE DAHİL OKULDA MEVCUT BULUNAN 134 ÖĞRENCİMİZ İÇİN ÖĞLE ARALARINDA ÜCRETSİZ YEMEK DAĞITIMI YAPILMAYA BAŞLANMIŞTIR.

Karnelerini alan örencilerimize kitap hediye edildi

Kas

Okulumuz anasınıfı öğrencileri veli katılım etkinlikleri kapsamında öğrencimiz Çınar Çakır'ın evine giderek zeytin kırma etkinliği düzenlediler. Zeytinleri kendileri kırarak kavonozlara doldurdular. Kahvaltıda yediğimiz zeytinlerin nasıl olduğunu öğrendiler.